| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Osallistu Piltin Instagram-kisaan

#kantapäänkautta

Tarjoa kalaa kolmesti ja kasviksia puoli kiloa, vältä sokeria, suolaa ja Itämeren silakkaa. Nuku perhepedissä, totuta lapsi heti omaan sänkyyn. Hoida kotia, parisuhdetta, paria lasta. Ole läsnä lapsille, muista ottaa omaa aikaa.

Stop. Nyt järki käteen.

Vähennetään vanhemmuuden paineita yhdessä ja laitetaan hyvä kiertämään! Minkä asian sinä opit vanhemmuudesta vasta #kantapäänkautta? Jaa oma vanhemmuusvinkkisi Instagramissa muille äideille ja isille, vakavalla naamalla tai pilke silmäkulmassa. Merkitse kuvasi #kantapäänkautta @pilttipiiri. Kilpailu on käynnissä 19.11–17.12.2015.

Näin osallistut kisaan

1) Mieti, mitä olet oppinut oman vanhemmuutesi taipaleelta ja mikä voisi auttaa uusia vanhempia.

2) Jaa oma vinkkisi Instagramissa kuvana: #kantapäänkautta @pilttipiiri

Voit lähettää kuvan aiheesta ja kirjoittaa vinkin tekstikenttään tai kirjoittaa vinkkisi lapulle ja ottaa kuva lapusta.

Parhaat vinkit palkitaan viikoittain Piltin tuotepalkinnoilla, ja kisan voittaja saa lähteä perheineen pakoon arjen paineita Kylpylähotelli Flamingoon.

Piltti – Lapsiperheiden puolella

Säännöt

Järjestäjä: Suomen Nestlé

Kilpailun ajankohta ja osallistuminen: Kilpailuun voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ajalla 19.11–17.12.2015. Kilpailun järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-profiili on julkinen. Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla kampanja-aikana Instagramissa kuva vinkistä, jonka haluaisi antaa muille vanhemmille. Kilpailuun voi osallistua usealla kuvalla. Kaikki kilpailuun osallistuvat kuvat on merkittävä tunnisteilla #kantapäänkautta ja @pilttipiiri. Kuvien tulee olla käyttäjän omia.

Palkinnot: Kilpailussa arvotaan viikoittain (torstaisin) Piltin tuotepalkinto (arvo 20 €) yhdelle edeltävällä viikolla vinkin lähettäneelle. Kilpailun loputtua valitaan 1 vinkki, jonka lähettäjä saa palkinnoksi kylpyläviikonlopun Flamingossa (2 hotelliyötä ja sisäänpääsy kylpylään, arvo määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan). Viikkoarvonnan voi voittaa vain kerran, mutta viikkoarvonnan voittanut kuva saattaa voittaa myös pääpalkinnon.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajien valinta ja julkisuus: Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Voittajien tulee ilmoittaa yhteystietonsa järjestäjälle palkinnon toimittamista varten. Mikäli voittoilmoitusta ja palkintoa ei voida toimittaa kahden viikon sisällä esimerkiksi virheellisten yhteystietojen vuoksi, voittaja hylätään ja valinta suoritetaan uudelleen.

Kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa ja Instagram-tilillä. Osallistujat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien kuvat, etunimet ja paikkakunnat järjestäjän internet-sivuilla, Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä. Kisakuvan julkaisemiseen pyydetään osallistujan lupa.

Järjestäjän vastuu: Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Instagramin vastuuvapaus: Kilpailu ei ole millään tavoin Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin kaikista kilpailuun liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Muut ehdot: Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Osallistuja sitoutuu noudattamaan myös osallistumiskanavan (Instagramin) omia käyttöehtoja.

Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa kuvan tai osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Mikäli kilpailuun liittyvistä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, kilpailun järjestäjä, yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä.