| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Olivatko lapsuutesi parhaita muistoja lumileikit vanhempien kanssa? Vai kenties jokaviikkoisen saunan jälkeen saatu limonadi?

Mikä on rakkain lapsuusmuistosi?

 
Liitä kuva::
 

sinä olet tärkeä

 

Hyvä lapsuus syntyy pienistä asioista – jaa rakkaimmat lapsuusmuistosi

Lapselle tärkeintä ovat usein pienet arkiset asiat, kuten kylpyhetki, saunapäivä, yhdessä ruokailu tai vanhemman lukema iltasatu. Hyvä lapsuus syntyy jokapäiväisistä asioista. Siihen ei välttämättä tarvita ulkomaanmatkoja tai uusimpia merkkivaatteita. Arjen pyörityksessä ne tärkeimmät asiat saattavat kuitenkin meiltä aikuisilta joskus unohtua.

Nyt haastamme sinut kuuntelemaan lasta itsessäsi ja kertomaan, mitkä ovat lapsuutesi rakkaimpia muistoja, jotka haluat välittää myös lapsillesi. Mikä sinulle oli tärkeintä lapsena?

Me haluamme kuulla rakkaimmat lapsuusmuistosi, jotka haluat välittää myös lapsillesi. Kerro meille, millaiset asiat olivat parhaimpia omassa lapsuudessasi. Liitä halutessasi mukaan kuva, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Kaikkien muistonsa jakaneiden kesken arvomme kerran kuukaudessa 100€ arvoisen ravintolalahjakortin.


Kerro muistosi!

 
Filter:

Paras lapsuusmuistoni: kesät mummolassa

Rakkaimmat muistoni ovat kesäpäivistä mummolassa. Ryytimaalta haettiin omat perunat, herneet ja mansikat. Kaikkein jännittävintä oli hakea munia kanalasta, koska kanat olivat hiukan pelottavia. Päivät olivat täynnä ulkoilua ja pikkuaskareita, ja ne olivat aina samanlaisia. Se tuntui turvalliselta.

Piltti ja MLL hyvän lapsiperhearjen puolella

Mannerheimin lastensuojeluliitto tekee korvaamatonta työtä lasten ja heidän vanhempiensa hyväksi Suomessa, ja Piltti onkin tukenut MLL:n tärkeää työtä jo yli 15 vuoden ajan.

MLL auttaa perheitä monella tavalla. Esimerkiksi perhekahviloissa ovet ovat kaikille avoinna. Siellä voi hengähtää hetken muiden vanhempien seurassa ja lapsilla on aina leikkikavereita. Vanhempainpuhelimeen voi ottaa yhteyttä nimettömästi ja luottamuksellisesti mistä tahansa asiasta ja puhelut ovat soittajille maksuttomia. MLL:n verkkosivuilla on vanhemmille runsaasti tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä sekä vastauksia moniin kysymyksiin.

Lue lisää

Uutuuksia pienten puurohetkiin

Piltti on tuonut tänä vuonna kaupan hyllyille kätevät valmiit puurot purkissa. Nämäkin uutuudet on testannut suomalaisista lapsista koostuva lahjomaton Piltti Makuraati. Meille aikuisille tärkeää on ruoan terveellisyys, mutta makuasioissa painaa lasten sana. Pieniä, mutta tärkeitä asioita kaikki.

 
 

Tutustu Piltin maistuviin puurouutuuksiin: