| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Auttoiko äitisi vauvan hoitamisessa, jotta sait nukuttua päiväunet?
Veikö kaverisi kävelylle silloin,
kun et ollut jutellut aikuisten asioista päiväkausiin?
Ottiko miehesi vastuulleen iltanukuttamiset, jotta pääsit yksin saunaan?

Mikä pienempi tai isompi tuen hetki on jäänyt sinulle mieleen?

 
Liitä kuva tai video:
 

sinä olet tärkeä

 

Sinä olet tärkeä – nyt on aika sanoa kiitos

Suomen ainoa purkkiruokia valmistava lastenruokatehdas on tehnyt suomalaisille lapsille ruokaa jo 65 vuoden ajan. Piltin juhlavuoden kunniaksi haluamme nostaa esille tarinoita tuesta ja ystävyydestä sekä sanan, joka joskus unohtuu lapsiperhearjen pyörityksessä. Se sana on kiitos. 

Kuka on ollut sinulle tärkeä silloin, kun tarvitsit tukea, apua tai kuuntelijaa? Sano hänelle nyt kiitos.

 

Niin monta tarinaa kuin vanhempaakin

Kolme erilaista ystävyyttä ja kolme koskettavaa tarinaa. Katso videoilta, keitä Heidi, Pauliina ja Jenni halusivat kiittää ja miksi.

Kenenkään tarina vauvavuodesta ei ole samanlainen. Yhdelle se on unelmien täyttymys, toiselle elämän rankin vuosi ja useimmalle jotakin siltä väliltä.

Me haluamme kuulla nyt sinun ja ystäväsi tarinan.

Kerro meille, kuka oli sinulle tärkeä tuki vauvavuoden aikana ja julkaise tarinasi kiitoksena ystävyydestänne. Liitä halutessasi mukaan kuva, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Kerro kiitoksesi!

 
Filter:

Jo 65 vuotta laadukasta lastenruokaa kaikkein tärkeimmille

Suomen ainoalla purkkiruokaa valmistavalla lastenruokatehtaalla Turussa on valmistettu lastenruokaa 65 vuoden ajan. Ravitsevan, turvallisen, maistuvan ja huolella tehdyn lastenruoan tekeminen on aina ollut meille sydämen asia. 

Kaikilla vanhemmilla ei ole läheistä ihmistä, joka tukee ja on turvana tiukan paikan tullen. Mannerheimin Lastensuojeluliitto tekee korvaamatonta työtä lasten ja heidän vanhempiensa hyväksi Suomessa, ja Piltti onkin tukenut MLL:n tärkeää työtä jo yli 15 vuoden ajan.

MLL auttaa perheitä monella tavalla. Esimerkiksi perhekahviloissa ovet ovat kaikille avoinna. Siellä voi hengähtää hetken muiden vanhempien seurassa ja lapsilla on aina leikkikavereita. Vanhempainpuhelimeen voi ottaa yhteyttä nimettömästi ja luottamuksellisesti mistä tahansa asiasta ja puhelut ovat soittajille maksuttomia. MLL:n verkkosivuilla on vanhemmille runsaasti tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä sekä vastauksia moniin kysymyksiin.

Lue lisää

Näistä suomalaiset lapset tykkäävät

Me Piltillä tunnemme suomalaisten lasten makumieltymykset. Apunamme on lapsista koostuva lahjomaton Piltti Makuraati, joka testaa kaikki uudet tuotteet. Vuosien aikana lasten maku on hieman muuttunut, mutta tinkimätön laatu on pysynyt. Tietyt suomalaisten suosikkituotteet säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen. Toisaalta tuomme lasten ruokapöytiin joka vuosi myös uusia makuja.

 
 

Tutustu suosituimpiin Piltti-tuotteisiin sekä uusiin makuihin: