| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Myytti: Raskaana oleva
syö kahden edestä
– eli kaksinkertaisen määrän ruokaa

Raskauden aikana äiti toki syö kahden edestä, mutta ei kaksinkertaisia annoksia vaan kahden edestä ravintoaineita. On tärkeää, että saat riittävästi oikeita ravintoaineita, jotta niistä riittää sekä sinulle että vauvalle. Yhtä tärkeää on välttää aineita, jotka voivat olla haitallisia vauvalle. Harva tietää, että vauva oppii jo äidin vatsassa arvostamaan erilaisia makuja. Syö monipuolisesti ja monen makuista ruokaa – siitä on hyötyä lapsenkin makutottumusten kehittymisen kannalta. Pilttipiirin jäsenenä saat kaiken tarvitsemasi tiedon eri ravintoaineiden tärkeydestä siihen, miten vältät pahoinvoinnin ja närästyksen. Pilttipiirissä on myös ohjelma, jonka avulla opetat vauvasi arvostamaan erilaisia makuja.

Me tuemme sinua koko raskautesi ajan ja aina siihen asti, kunnes lapsesi täyttää kaksi vuotta. Sovitamme tietomme sinun ja lapsesi muuttuvien tarpeiden mukaan.Liity Pilttipiiriin tästä.

Nestlé Products

Rekisteröidy nyt!

  • Pistekauppa, kerää Piltti-tuotteilla kivoja palkintoja
  • Tiedon lähde, tietoa lasten ravitsemuksesta yli 60 vuoden kokemuksella
  • Yksilöityä tietoa ja vinkkejä sekä henkilökohtaista neuvontaa
  • Makuraatilaisena voit päästä mukaan Piltin tuotekehitykseen

Pilttipiiri – sinun ja lapsesi tukena ruokailuun liittyvissä asioissa

Hei!

Minä olen Ulla ja olen lasten ravitsemukseen erikoistunut fysiologi. Pilttipiirin jäsenenä voit esittää minulle kysymyksiä lasten ruokailuun liittyen. Vastaan kysymykseesi antamiesi tietojen pohjalta. Pilttipiirin henkilökohtaisten uutiskirjeiden sisältö muuttuu samassa tahdissa kuin lapsesi kasvaa ja hänen tarpeensa muuttuvat joten saamasi tieto on aina ajankohtaista juuri teille! Voit myös kerätä Piltti-tuotteista pisteitä jotka voit vaihtaa pistekaupassa kivoihin tuotteisiin.

Tervetuloa!

Ulla Gondolf
Ravitsemusfysiologi
Erikoisalana lapset,
fil. Tri
Pilttipiiri