| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Tavallinen lastenruokaan liittyvä myytti on, että ruoan pitäisi sisältää runsaasti proteiinia.

Proteiini on kasvavan lapsen tärkein ravintoaine, mutta sen osuus ruokavaliosta riippuu lapsen iästä. Äidinmaidon koostumus on hyvä esimerkki: Kun vauva on juuri syntynyt, äidinmaito sisältää melko paljon proteiinia. Proteiinin määrä vähenee asteittain sitä mukaa kuin vauva kasvaa ja hänen kasvukäyränsä tasoittuu.

Usein sanotaankin, että pienen lapsen ei ole hyvä säädä liikaa proteiinia. Hyvä ja lapsen kasvutahdin mukainen tasapaino on tässäkin paras. Elimistön tarpeet määrittävät proteiinin määrän. Kun noudatat tuotteittemme ikäsuosituksia, lapsesi saa varmasti ruokaa, jonka proteiinipitoisuus on juuri oikea hänen ikäiselleen.


Liity Pilttipiiriin tästä.

Nestlé Products

Rekisteröidy nyt!

  • Pistekauppa, kerää Piltti-tuotteilla kivoja palkintoja
  • Tiedon lähde, tietoa lasten ravitsemuksesta yli 60 vuoden kokemuksella
  • Yksilöityä tietoa ja vinkkejä sekä henkilökohtaista neuvontaa
  • Makuraatilaisena voit päästä mukaan Piltin tuotekehitykseen

Pilttipiiri – sinun ja lapsesi tukena ruokailuun liittyvissä asioissa

Hei!

Minä olen Ulla ja olen lasten ravitsemukseen erikoistunut fysiologi. Pilttipiirin jäsenenä voit esittää minulle kysymyksiä lasten ruokailuun liittyen. Vastaan kysymykseesi antamiesi tietojen pohjalta. Pilttipiirin henkilökohtaisten uutiskirjeiden sisältö muuttuu samassa tahdissa kuin lapsesi kasvaa ja hänen tarpeensa muuttuvat joten saamasi tieto on aina ajankohtaista juuri teille! Voit myös kerätä Piltti-tuotteista pisteitä jotka voit vaihtaa pistekaupassa kivoihin tuotteisiin.

Tervetuloa!

Ulla Gondolf
Ravitsemusfysiologi
Erikoisalana lapset,
fil. Tri
Pilttipiiri