| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Huolella tehtyä lastenruokaa

Isoksi kasvaminen on iso juttu. Tarvitaan rakkautta, huolenpitoa ja huomiota. Tarvitaan myös rajoja, opastusta ja kannustusta. Sitten tarvitaan tietysti ruokaa.

Olemme valmistaneet lastenruokia Turun lastenruokatehtaalla yli 65 vuoden ajan. Ravitsevan, turvallisen, maistuvan ja huolella tehdyn lastenruoan tekeminen on meille sydämen asia.

Laadukkaan lastenruoan matka pellolta pöytään on pitkä. Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin.

Väri- ja säilöntäaineita ei Piltti-lastenruoissa käytetä lainkaan. Lisäaineita käytetään hyvin rajoitetusti ja vain murto-osa siitä, mitä meidän aikuisten ruoissa käytetään. Marjoja ja hedelmiä sisältäviin Piltteihin lisätään askorbiinihappoa, jotta soseiden maku ja väri säilyisivät mahdollisimman hyvinä. Jos askorbiinihappoa on niin paljon, että sillä on vitamiinivaikutus, se mainitaan ainesosaluettelossa C-vitamiinina.

Myös lastenruokien tuotantoprosessi on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä ja purkkien pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla. Ja siksi pidämme lastenruoan keittokattilat porisemassa tänäänkin.