| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Lastenruoat matkoilla

Onko lastenruoat otettava mukaan Suomesta?

Ennen lomamatkaa vanhemmat miettivät usein seuraavaa kysymystä: Saako ulkomailta hyvää ruokaa lapselle? Vanhemmat haluavat luonnollisesti olla varmoja siitä, että he saavat lapselleen juuri sellaista ruokaa, josta tämä pitää. Siksi monet ottavat kuljettavat koko matkalla tarvittavat ruoat mukanaan Suomesta. Hyvää ja terveellistä lastenruokaa on kuitenkin saatavilla kaikkialla Euroopassa ja Euroopan ulkopuolellakin. Tässä on joitakin vinkkejä pienten lasten kanssa matkustaville.

Pohjoismaissa matkustavien on hyvä tietää, että lasi- ja muovipurkeissa myytävien lastenruokien sekä puurojen valikoimat ovat suunnilleen samat kaikissa Pohjoismaissa. Valikoimaa on runsaasti. Toki tarjonnassa on jonkin verran eroja makumieltymysten ja ruokakulttuurien erojen vuoksi.

Samat tiukat sisältöä ja ravintoainekoostumusta koskevat säännöt koskevat kaikissa Euroopan unionin maissa myytäviä lastenruokia.

Miten te toimitte lomalla? Otatteko mukaan vai ostatteko kohteesta? Voitteko antaa vinkin paikallisesta suosikista? Jakakaa ajatuksianne ja kokemuksianne Facebookissa