| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Lastenruoan raaka-aineet - Raaka-aineet ovat A ja O

Tiesitkö, että Piltti-purkin kannessa olevan koodin avulla raaka-aineiden tuottajat voidaan jäljittää jopa tilan ja pellon tarkkuudella?

Lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat tarkat laatuvaatimukset. Piltti-lastenruokasarja tehdään suomalaisista raaka-aineista niin pitkälle kuin se on mahdollista. Piltin sopimusviljelytilat Suomessa tuottavat muun muassa porkkanaa, perunaa ja hernettä.

Sopimustilaviljelijät sitoutuvat tiukkoihin tuotantonormeihin. Lannoitteiden käyttö on rajattu alhaisen nitraattipitoisuuden ja riittävän aikaisen sadonkorjuun varmistamiseksi. Rikkakasvi-, kasvitauti- ja hyönteistorjunta-aineita saa käyttää vain murto-osan normaaliviljelyyn verrattuna.

Lisäksi viljelijät sitoutuvat noudattamaan viljelykiertoa: esimerkiksi porkkanaa viljellään korkeintaan joka neljäntenä vuotena samalla peltolohkolla.

Misä Piltti on kotoisin?

Klikkaa tästä isompi kuva

Lastenruokien tuotekehitys

Piltin tuotekehitystä tehdään Suomessa. Tärkein ohjenuora tuotekehityksessä on aina ollut oikea, tasapainoinen ravitsemus hyvästä mausta tinkimättä. Piltti tekee yhteistyötä johtavien kotimaisten ravitsemustutkijoiden ja lastenlääkäreiden kanssa.

Viimeksi vuonna 2009 muutimme Piltti-lastenruokien rasvakoostumusta kotimaisen STRIP-tutkimuksen innoittamana. Piltti ateria- ja kasvissoseet sisältävät paljon pehmeää, tyydyttymätöntä rasvaa ja vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.