| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka

Piltti – jotta kaikki suomalaislapset saisivat hyvän alun elämäänsä. Vuodesta 1952.

Osa Suomea vuodesta 1952

Piltti perustettiin Turussa vuonna 1952. Samana vuonna järjestettiin Helsingin olympialaiset. Alkoi uusi aika – tai ehkä voidaan sanoa, että nyky-Suomi syntyi. Naisten työelämään siirtyminen asetti uusia vaatimuksia myös ruoalle. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut valmistaa terveellistä ruokaa, joka sopii nykyaikaiseen elämäntapaan ja jonka mausta suomalaislapset pitävät. Jotta se olisi mahdollista, olemme ottaneet avuksi teidät, suomalaiset lapsiperheet, jotka Makuraadin kautta olette auliisti jakaneet tietoanne ja kokemuksianne, ja yhdessä ammattikokkiemme ja ravitsemusalan asiantuntijoittemme kanssa luoneet kaikki rakastetut Piltti-tuotteet, jotka valikoimamme sisältää tällä hetkellä. Olemme valtavan ylpeitä tästä perinnöstä ja pidämme sitä elossa työmme kautta päivittäin. Suomalaislapset ovat sukupolvien ajan kasvaneet ja kasvavat tänä päivänäkin teidän avullanne valmistamamme ruoan turvin. Piltti on osa nyky-Suomea, ja vaalimme suomalaista kulttuuria. Meistä on kuitenkin myös tärkeää suhtautua avoimesti ja uteliaasti uusiin makuihin, joita suomalaiskodeissa arvostetaan.

Piltti tarjoaa suomalaislapsille kahden maailman parhaat puolet

Yksi Piltin kaltaisen suuren yrityksen eduista on, että tutkijat, ravitsemusasiantuntijat, lastenlääkärit, Makuraati ja kokkimme ovat vuosikymmenien ahkeran työn tuloksena koostaneet ruokia, joita suomalaislapset rakastavat ja jotka täyttävät eri-ikäisten lasten tarpeet. Lapset kehittyvät ensimmäisen elinvuotensa aikana häkellyttävällä tavalla. Siksi kaikki valmistamamme ruoka noudattaa lapsen kehitystä aina ensimmäisistä maisteluannoksista koko perheen yhteisiin aterioihin. Noudattamalla pakkauksiin merkittyjä ikäsuosituksia saat taatusti lapsellesi juuri sellaista ruokaa, jota hän tarvitsee.

Hyvät kokit ja ravitsemusasiantuntijat tietävät, että raaka-aineet ovat hyvän ja terveellisen ruoan lähtökohta. Toinen Piltin kaltaisen suuren yrityksen eduista on, että pystymme asettamaan erittäin tiukat vaatimukset valikoiduille toimittajillemme. Tiesitkö, että vain 3-4 % kaikista tuotettavista raaka-aineista on hyväksytty käyttöön lastenruoissa? Siksi seuraamme raaka-aineita tarkasti aina viljelmiltä tuotantoon ja pakkauksiin asti. Siksi on niin tärkeää, että valmistamme lastenruokia täällä Suomessa. Kehitämme jatkuvasti uusia reseptejä, jotka kaikki perustuvat ammattilaisten näkemykseen ja maanläheiseen suomalaiseen tunteeseen.