| Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com tai puhelimitse 0800-06161.

| WHO:n suositus

Pilttipiiri

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.

Jatka
Lapsille sopivaa
jogurttia – miksi
ihmeessä?

Lapsille sopivat Piltti-jogurtit
– lapsesi terveyden ja kehityksen tueksi

Lapset kasvavat ja kehittyvät nopeasti, siksi heillä on erilaiset tarpeet kuin aikuisilla. Seuraavassa kerromme, kuinka Piltti-jogurtit on mukautettu lasten tarpeita vastaaviksi.

Kalsiumia luuston vahvistamiseksi

Lapsesi luusto kehittyy jatkuvasti ja tarvitsee siksi kalsiumia. Piltti-jogurtit sisältävät runsaasti kalsiumia, joka on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Lisäksi ne on täydennetty magnesiumilla ja sinkillä.

Laadukasta proteiinia

Liika proteiini ei ole hyväksi pikkulapsille, siksi Piltti-jogurteissa on proteiinia heidän tarpeisiinsa juuri sopiva määrä.

Onnistunut
resepti

Lasten jogurtin pitää maistua hyvältä - lasten suussa, muuten sen muistakaan hyvistä ominaisuuksista ei ole hyötyä. Smartsonin puolueettomat maistelijapaneelit ovat testanneet jogurttejamme ja antaneet niille vahvasti myönteistä palautetta. Peräti 93 prosenttia jogurtteja kokeilleista suosittelee niitä muillekin.

Ei lisättyä sokeria

Monissa aikuisten hedelmäjogurteissa on lisättyä sokeria, mutta pikkulapsille suunnattuihin ruokiin sitä ei saa lisätä. Piltti-jogurttien maku onkin peräisin ainoastaan luonnollisista raaka-aineista, ja makeus tulee oikeista hedelmistä.

Ei säilöntäaineita

Kaikki Piltti-jogurtit ovat voimassa olevien elintarvikemääräysten mukaisia eivätkä sisällä säilöntäaineita.

Ei kylmäsäilytystä

Piltti-jogurtit on lämpökäsitelty ja pakattu säilymään huoneenlämmössä. Ne on siis helppo ottaa mukaan esimerkiksi retkivälipalaksi.

Näppäriä pakkauksia erilaisiin tilanteisiin

Piltti-jogurtteja on tarjolla erilaisissa ja erilaisiin tilanteisiin sopivissa pakkauksissa. Korkilliseen annospussiin pakattu jogurtti on oiva välipala, mutta lusikan käyttöä on helpompi harjoitella pieneen purkkiin pakatun jogurtin avulla.

”Lapseni piti sitä todella herkullisena.”

”Kuuluu vain slurps ja pussi on tyhjä! Lapsen on helppo syödä omatoimisesti, ja annospussi on kätevä esimerkiksi retkillä. :)”

”Testasimme annospussiin pakattua Piltti-jogurttia, jossa oli mangoa ja banaania. Poikani tykkäsi siitä tosi paljon! Pussi on helppo pakata mukaan evääksi, kun olemme lähdössä ulos.”

”Lapseni uudet suosikit! :-) Käteviä sekä välipalana että hedelmäisenä jälkiruokana. ;)”

”Mahtava retkieväs!”

Piltti-jogurtit sopivat pienille lapsille, sillä ne sisältävät tärkeitä kivennäisaineita ja optimaalisen määrän proteiinia ‒ tietysti ilman sokeria ja säilöntäaineita*. Makuraadin voittaja!

Oletko kokeillut?

*lainsäädännön vaatimusten mukaisesti

Tuotteisiin Klikkaa tästä

Tuotteisiin Klikkaa tästä